Ultima oră
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”

Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21568372/1/profimedia-0833310260.jpg

Ralf Ragnick sau Lucien Favre sunt doriţi ca noi antrenori la Bayern Munchen, în locul lui Tomas Tuchel, scrie prea franceză.

Kicker relatează despre căutarea unui nou antrenor la Bayern Munchen, care caută în prezent un succesor pentru Thomas Tuchel, a cărui plecare la finalul sezonului a fost confirmată.

Publicaţia îl menţionează pe Lucien Favre ca fiind unul dintre antrenorii vizaţi. Elveţianul în vârstă de 66 de ani a rămas fără un loc de muncă de când a părăsit Nice, în ianuarie 2023. Unai Emery (Aston Villa) ar fi, de asemenea, pe lista scurtă, la fel ca şi Ralf Rangnick (Austria).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele