Ultima oră
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB

Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21582497/1/universitatea-craiova-fcsb-play-off-superliga-superbet-6-05-2024.jpg

Universitatea Craiova primeşte vizita lui FCSB, astăzi, de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 8 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

Universitatea Craiova vine după victoria cu 2-1 în faţa Rapidului, din etapa trecută, şi se află pe locul 3 în Superliga, la 3 puncte distanţă de CFR Cluj, ocupanta locului 2. Oltenii au mare nevoie de victorie pentru a reveni pe poziţia secundă, care asigură un loc în preliminariile Conference League.

De cealaltă parte, FCSB vine după victoria, scor 2-1, în faţa Farului, meci în urma căruia bucureştenii au devenit matematic campionii României. „Roş-albaştrii” joacă un meci de palmares cu U. Craiova, pe care a reuşit să o învingă de fiecare dată când s-au întâlnit, în acest sezon.

Jucătorii lui Elias Charalambous au intrat pe teren cu tricourile de campioni. Sâmbătă vor primi trofeul Superligii şi medaliile de campioni, după meciul cu CFR Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele