Ultima oră
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea
”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă  | EXCLUSIV ”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă | EXCLUSIV
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Şumudică a pus tunurile pe jucătorul lui Becali: ”Nu ar juca niciodată la mine în echipă!” Şumudică a pus tunurile pe jucătorul lui Becali: ”Nu ar juca niciodată la mine în echipă!”

Laszlo Dioszegi a ieşit în faţă după ce Sepsi a pierdut în faţa FCSB-ului. Ce mesaj i-a transmis antrenorului: ”Nu mi-a plăcut deloc!”

Sepsi OSK Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21489831/2/screenshot-51.png

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe decât a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.
 
La finalul meciului, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a oferit mai multe declaraţii. 

Finanţatorul echipei covăsnene a fost dezamăgit de jocul echipei din a doua repriză. El susţine că echipa lui ar mai avea nevoie de un atacant. 

”Nu mi-a plăcut deloc!”

”Am jucat timoraţi, ne-a fost teamă de FCSB. Puteam să obţinem un rezultat surprizător, din păcate, nu am reuşit. Nu am mai avut condiţie fizică şi nu a avut cine să bage mingea în poartă. Asta am văzut. Eu aşa am spus, că FCSB o să câştige campionatul. Dar, cum a jucat astăzi, o să aibă de furcă cu Rapidul.

Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua. E o luptă aprigă, acum am ieşit din play-off. Mai avem 5 partide, trebuie să jucăm fotbal. Lipseşte Ştefănescu, dar asta e. N-am ce să-i reproşez antrenorului, a făcut tot ce a ţinut de el. Poate schimbările trebuiau făcute mai devreme, dar nu e treaba mea. Aşa am văzut eu, cred că trebuia mai multă prospeţime.

După ultimele meciuri, cred că ne-ar mai trebui un atacant, nu vrea mingea să intre în poartă. Safranko s-a zbătut. Rar am văzut un FCSB jucând foarte lent, ca să nu spun trăgând de timp”, a declarat Dioszegi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele