Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21582575/1/fcsb.jpg

Universitatea Craiova a învins campioana FCSB, pe teren propriu, scor 2-0, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii. Oaspeţii au ratat un penalty prin Darius Olaru.

Tavi Popescu a profitat de absenţa lui Florinel Coman şi a jucat titular, fără să fie decisiv la FCSB. La flash-interviuri, tânărul jucător a anunţat că va trebui să se opereze, din cauza unor probleme la gleznă.

"Eu în ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă, trebuie să mă operez şi sper să revin mai puternic. Lipsesc o lună jumate-două, atât durează recuperarea. Nu voi pierde preliminariile europene.

A fost un meci bun, trebuia să dăm tot ce avem mai bun şi din păcate am pierdut. Aveam în plan să nu pierdem niciun meci în play-off, dar a venit şi înfrângerea”
, a spus Tavi Popescu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele