Ultima oră
Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor” Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor”
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV
Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat
Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”

LIVE VIDEO | PSG - Marseille, astăzi, de la 21:45, în direct pe Prima Sport 3! Derby-ul etapei în Ligue 1

Ligue 1 Publicat de Tudor Moisa pe 24 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21322411/1/profimedia-0781520597.jpg

Astăzi, de la 21:45, are loc derby-ul etapei în Ligue 1. PSG - Marseille este în direct pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro.

Parizienii au opt puncte acumulate în cinci partide, cu unul mai puţin decât adversarii de astăzi.

Sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de 3 ori. În campionat, PSG s-a impus în ambele meciuri, fără să primească gol.

În schimb, în optimile Cupei Franţei a câştigat Marseille, scor 2-1. 

PSG porneşte ca favorită şi din prisma faptului că Marseille are o singură victorie în ultimii 13 ani la parizieni acasă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele