Ultima oră
Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!

Mărturia mijlocaşului care face spectacol în Superligă: ”Mi s-a spus că nici dacă intra Messi în mine nu mai jucam!”

Superliga Publicat pe 14 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21422980/1/fc-botosani-fcsb-play-off-liga-1-casa-pariurilor-6-05-2021.jpg

Eduard Florescu, una dintre revelaţiile sezonului actual al Superligii, deşi echipa sa FC Botoşani se află pe ultimul loc în clasament, a vorbit despre scurta sa perioadă petrecută la Universitatea Craiova, în care în 4 luni a jucat doar în 3 meciuri.

Florescu a dezvăluit că după plecarea lui Mirel Rădoi de pe banca ”leilor” i s-a comunicat că şi dacă ar fi ajuns să joace ca Lionel Messi nu ar fi primit o şansă. Jucătorul ajuns la 26 de ani a spus că într-o asemenea situaţie a ajuns să se simtă ca un intrus.

Eduard Florescu, izolat la Universitatea Craiova

”Am fost la o echipă bună, care se luptă la titlu, dar pentru mine a fost o greşeală transferul, îl regret. După ce a plecat domnul Rădoi, nu mi s-a mai dat absolut nicio şansă, nu am avut dreptul să arăt ce pot, nu mi s-a dat dreptul să arăt cine sunt. Imediat după ce a plecat mister Mirel, am fost înlăturat fără nicio explicaţie! Am rămas puţin surprins, mă durea, îmi pierdusem încrederea în mine.

Când am aflat vestea că vor să scape de mine, am încercat să vorbesc cu cei din staff, voiam să rămân măcar până la finalul campionatului, să mi se dea o şansă, apoi, dacă nu sunt mulţumiţi de mine, ne despărţeam. Dar mi-au spus că indiferent ce voi face şi cum mă voi antrena, nu voi juca. Nu pot să zic cine mi-a transmis asta, contează că s-a întâmplat. Mi s-a spus că nu mai am nicio şansă, nici dacă intra Messi în mine nu mai jucam! 

Vreau să ştie toată lumea că ce s-a întâmplat la Craiova n-a depins de mine nicio secundă! Dacă rămânea Rădoi, cu siguranţă era altceva, era altul drumul meu. Aşa, mă simţeam ca un intrus în echipă, înţelesesem ce mă aşteaptă şi nu pot să stau undeva unde nu sunt dorit”, a declarat Eduard Florescu, conform GSP.

El le-a transmis un mesaj de mulţumire fostului său antrenor, Mirel Rădoi, dar şi actualului său patron, Valeriu Iftime: ”Ţin să-i mulţumesc domnului Mirel, el chiar mi-a dat o şansă. Şi îi mulţumesc şi domnului Iftime, dânsul mi-a întins o mână de ajutor şi aşa m-am întors la Botoşani iarna trecută!”

  • 7 goluri şi 4 pase de gol a reuşit Eduard Florescu pentru FC Botoşani în 19 etape din actualul sezon al Superligii.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele