Ultima oră
Leo Grozavu nu a stat pe gânduri şi a spus unde ar fi trebuit să termine Poli Iaşi campionatul | VIDEO EXCLUSIV Leo Grozavu nu a stat pe gânduri şi a spus unde ar fi trebuit să termine Poli Iaşi campionatul | VIDEO EXCLUSIV
Mircea Rednic, mesaj clar înaintea partidei cu Dinamo, decisivă pentru „alb-roşii”. „Observ că se tot vorbeşte. Există anumite suspiciuni” Mircea Rednic, mesaj clar înaintea partidei cu Dinamo, decisivă pentru „alb-roşii”. „Observ că se tot vorbeşte. Există anumite suspiciuni”
VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte

Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21573779/1/cret.jpg

Sportivul Alex Creţ a obţinut, sâmbătă, medalia de bronz la categoria 90 kg, la Campionatul European de judo, de la Zagreb.

”Felicitări, Alex, antrenorului tău Emil Morar şi întregului staf”, a transmis FR Judo.

Medalia de aur a revenit Eljan Hajiyev (Azerbaidjan), cea de argint lui Krisztian Toth (Ungaria), iar cealaltă medalie de bronz luii Lasha Bekauri (Georgia).

România a deplasat la CE de la Zagreb 10 sportivi: feminin - Thailien Castillo-Garcia (categori 57 kg), Florentina Ivănescu şi Amanda Zuaznabar-Torres (63 kg); masculin - Alexandru Raicu şi Ioan Dzitac (73 kg), Adrian Şulcă (81 kg), Alex Creţ şi Vlad Vişan (90 kg), Asley Gonzales (100 kg) şi Vlăduţ Simionescu (+100 kg).

În afara medaliei lui Alex Creţ, România a mai obţinut un loc 7, la categoria 63 kg feminin, prin Amanda Zuaznabar-Torres.

La Campionatul European de la Zagreb participă 437 de sportivi (244 la masculin şi 192 la feminin) din 47 de ţări, potrivit ANS.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele