Ultima oră
Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat
Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!

Medicii i-au dat undă verde portarului Sergio Rico să revină pe teren

PSG Publicat de Daian Cutu pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21555494/1/rico.jpg

Potrivit RMC Sport, portaruol echipei Paris Saint-Germain, Sergio Rico, ar putea reveni în teren după ce va primi undă verde din partea medicilor săi. Portarul spaniol nu a mai jucat de la o căzătură pe cal, la 28 mai. Jucătorul a fost 26 de zile în comă.

Numărul 16, care a slăbit 20 de kilograme, a declarat într-un interviu pentru DAZN că se concentrează pe revenirea sa:

"Când voi fi din nou la 100%, voi începe să fac din nou sport pentru a mă repune rapid în formă şi a reveni în echipă. Sunt concentrat pe revenirea mea ca portar. Nu există altă opţiune", a spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele