Ultima oră
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”

NEWS ALERT | Universitatea Craiova are antrenor

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21561433/1/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-12-04-2024.jpg

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova!

Tehnicianul revine în România, ultima dată antrenând în ţară la FCSB, echipă la care a câştigat un titlu de campion.

Contractul are finalitate la sfâşitul sezonului următor şi are opţiunea de prelungire. Anunţul a fost făcut de formaţia din Bănie pe Facebook.

"OFICIAL | Bun venit la Ştiinţa, Constantin Gâlcă!

Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competiţional 2024-2025, cu opţiune de prelungire. 

Din noul staff tehnic vor mai face parte:

Dumitru Uzunea - antrenor secund

Iulian Matei - antrenor secund

Ciprian Pruna - preparator fizic 

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem şi Radomiak. Şi-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României şi Cupa Ligii. 

Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”. 

Mult succes!", este comunicatul postat de Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri