Ultima oră
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea
”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă  | EXCLUSIV ”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă | EXCLUSIV
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”

Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin”

Rapid Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21586842/1/nita.png

Fostul fotbalist al Rapidului, Robert Niţă, a avut o reacţie dură în mediul online cu privire la performanţele lui Bogdan Lobonţ pe banca giuleştenilor. 

În acest context, clubul Rapid a ieşit cu un comunicat prin care a sărit în apărarea lui Lobonţ.

Acum, Robert Niţă a oferit primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea clubului din Giuleşti şi a ţinut să lămurească întreaga situaţie. Fostul atacant a menţionat că jignirile nu au fost pentru el şi că gesturile sunt nepotrivite pentru el.

“Este părerea mea, sunt opiniile mele, chiar dacă au fost pigmentate cu nişte metafore care au deranjat. Eu nu am judecat omul Bogdan Lobonţ, pentru că nici nu îl cunosc. Nu mi-am dat cu părerea şi nu am analizat cariera de fotbalist. Ştie toată lumea că Bogdan Lobonţ a fost un mare fotbalist.

Este părerea mea, mi-o susţin, mi-o menţin în continuare, asupra comportamentului unui antrenor, care a fost un mare fotbalist. Nu cred că a avut astfel de antrenori, cu astfel de manifestări. Eu cârtiţă nu am fost niciodată, că îmi place lumina. [..]

Nu erau îndreptate asupra persoanei Bogdan Lobonţ. Am spus că sunt nişte gesturi pentru fraieri, că iar vor spune ‘Ne face fraier acum’. Sunt nişte gesturi pentru unii care nu prea se pricep, să vadă ‘Uite cum se agită Bogdan. Înseamnă că jucătorii nu sunt ok’.

 

Nu l-am jignit, nu au fost la adresa lui, nu l-am făcut isteric, fătălău, în niciun fel. Am spus că sunt nişte gesturi, şi aici am pigmentat, poate nepotrivit, pentru categoriile respective, fără să le jignesc. El lucrează şi face, iar jucătorii nu pun în aplicare ce îi învaţă“, a spus Robert Niţă, la Fanatik.

Robert Niţă i-a dat dreptate lui Lobonţ şi a precizat că l-a sunat pe antrenor, însă acesta nu a răspuns pe motiv că nu vrea să discute cu fostul atacant.

„Îi dau dreptate lui, eram supărat şi eu, făceam de 200 de ori mai urât ca Lobonţ. L-am sunat, nu mi-a răspuns. Înainte de conferinţa de presă, care era programată la ora 3, venind şi comunicatul din partea Rapid. În jur de 2:30 l-am mai sunat o dată, nu mi-a răspuns.

Omul a spus foarte civilizat ‘Nu vreau să vorbesc cu Robert’. Ce rost mai are să îi explic eu, să mă justific? Eu nu îmi doresc să ajung la nivelul lui Bogdan Lobonţ, cu tot respectul. Are licenţă Pro, poate să antreneze şi portarii.

 

Baftă în carieră, să dea Dumnezeu să ajungă un foarte mare antrenor. Sunt curios dacă va fi un du-te-vino între cariera de principal şi portar“, a mai adăugat Robert Niţă, despre subiectul Bogdan Lobonţ.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele