Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

România a mai obţinut două medalii la Jocurile Europene

Atletism Publicat pe 23 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21235978/1/fb-fr-atletism.jpg

Atletele Bianca Ghelber şi Andrea Miklos au adus României a doua şi a treia medalie la Jocurile Europene Cracovia Malopolska.

Bianca Ghelber a câştigat argintul la aruncarea ciocanului, iar Andrea Miklos a urcat pe a treia treaptă a podiumului la 400 m.

Cele două atlete care au concurat marţi în Divizia Secundă a întrecerilor de la Chorzow au avut de aşteptat evoluţia adversarelor din Prima Divizie şi acum se pot bucura de reuşite, notează COSR.

Bianca Ghelber a aruncat 72,97 m şi a fost depăşită doar de italianca Sara Fantini, care a aruncat 73,26 m. Pe trei s-a clasat Silja Kosonen, Finlanda, cu 72,34 m.

Andrea Miklos şi-a stabilit cu 50,67 secunde cea mai bună performanţă a carierei şi a prins podiumul probei de 400 m.

Aurul a fost câştigat de celbra Femke Bol (Ola) cu 49.82, iar argintul de Natalia Kaczamarek (polonia), cu 50.34.

Team Romania are până acum trei medalii la Jocurile Europene Cracovia 2023: una de argint şi două de bronz. Primul bronz a fost câştigat de Ştefan Comănescu la karate, în concursul de kumite, categoria 67 kg.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele