Ultima oră
Constantin Budescu s-a despărţit de Farul, dar ar putea continua în fotbalul românesc Constantin Budescu s-a despărţit de Farul, dar ar putea continua în fotbalul românesc
S-a stabilit cine va arbitra finala Ligii Campionilor! S-a stabilit cine va arbitra finala Ligii Campionilor!
Istvan Kovacs va arbitra finala Ligii Europa. Este al doilea meci pentru un trofeu continental din cariera centralului Istvan Kovacs va arbitra finala Ligii Europa. Este al doilea meci pentru un trofeu continental din cariera centralului
Val de plecări de la FCU Craiova după retrogradare. ”Mulţumim pentru efortul depus” Val de plecări de la FCU Craiova după retrogradare. ”Mulţumim pentru efortul depus”
Adversarii României din primul tur al calificărilor pentru Euro U17 2025 Adversarii României din primul tur al calificărilor pentru Euro U17 2025
MM Stoica a anunţat ce atacant monitorizează FCSB. ”Să vină doar împrumut” MM Stoica a anunţat ce atacant monitorizează FCSB. ”Să vină doar împrumut”

S-a aflat cât va lipsi Dan Nistor! Experimentatul fotbalist a suferit o lovitură puternică la meciul cu Oţelul

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21566629/1/nistor.jpg

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Universitatea Cluj, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii.

În ultimele minute Samuel Teles l-a lovit în faţă pe Dan Nistor şi i-a spart acestuia nasul, iar medicii au rămas minute întregi pe gazon pentru a opri hemoragia jucătorului clujean.

Cei de la Sport.ro scriu că experimentatul fotbalist a suferit o fractură de piramidă nazală şi va lipsi 2 săptămâni. După revenire, Nistor va trebui să poate o perioadă mască de protecţie.

Universitatea Cluj are 26 de puncte şi ocupă poziţia a patra.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele