Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

Semnalul de alarmă tras de antrenorul lui FC Voluntari după eşecul cu Dinamo: ”Nu vor veni mulţi jucători!” | VIDEO

FC Voluntari Publicat pe 23 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21435897/1/captura-ecran-1144.png

Echipa Dinamo Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al anului din Superligă.

Într-o primă repriză în care Dinamo a avut posesia, formaţia bucureşteană nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Fernandez. Nemec a înscris pentru FC Voluntari, în minutul 45, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. 

Repriza secundă a început mai târziu cu cinci minute, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia de comunicare a arbitrilor. În minutul 67 portarul oaspeţilor, Jesus Fernandez a apărat un şut al lui Goncalo Gregorio, la cea mai mare ocazie de până atunci a meciului. Dinamo a reuşit însă să câştige cele trei puncte, după ce a primit un penalti în minutul 90, la un fault în careu asupra lui Hakim Abdallah. Goncalo Gregorio a transformat şi dinamoviştii s-au impus cu 1-0.

La finalul meciului, antrenorul lui FC voluntari a tras mai multe concluzii. El susţine că în următoarea perioadă, FC Voluntari nu va face foarte multe transferuri. 

”Nu vor veni mulţi jucători!” 

”Am făcut un meci slab. Ne-am retras prea mult în a doua repriză şi i-am invitat peste noi. A fost un meci slab. Nici Dinamo nu a excelat, trebuie să fim realişti.

Nu aşa gândisem jocul. Am făcut un meci slab. Trebuie să tragem nişte concluzii. Nici meciul trecut nu a fost unul reuşit. La pauză nu prea am avut ce să schimbăm.

Noi am avut şi o bancă cu foarte mulţi tineri. Nu aveam cu ce să venim, cu jucători cu experienţă care să vină cu ceva în plus. Acesta este fotbalul. Trebuie să mergem înainte.

Încă nu ştim diagnosticul. Sperăm să fie bine. E ceva la metatarsiene. Vom vedea. Teoretic încă suntem în grupul acela de echipe. Se poate întâmpla orice. Aveam speranţe de la acest meci. Veneam după meciuri bune.

Ne-au dat speranţe săptămâna asta. S-au antrenat bine. E normal să vină şi să plece jucători. Nu vor veni mulţi jucători. Vor rămâne jucătorii de bază pentru că ei au dus greul. Vor fi două sau trei schimbări”, a spus Marin Dună, la finalul meciului. 

 

Echipa antrenată de Zeljko Kopic este tot pe penultimul loc al clasamentului, cu 16 puncte, dar s-a apropiat la 7 puncte de Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de baraj. FC Voluntari este pe locul 13, cu 24 de puncte.  

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele