Ultima oră
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea
”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă  | EXCLUSIV ”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă | EXCLUSIV
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Şumudică a pus tunurile pe jucătorul lui Becali: ”Nu ar juca niciodată la mine în echipă!” Şumudică a pus tunurile pe jucătorul lui Becali: ”Nu ar juca niciodată la mine în echipă!”

”Sunt trist, sunt dezamăgit”. Marin Dună a rupt tăcerea, după ce a fost demis de la Voluntari

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21478394/1/duna.jpg

FC Voluntari a anunţat încetarea raporturilor contractuale cu tehnicianul Marin Dună, de comun acord cu acesta.

Clubul se desparte şi de staful lui, format din Ilie Poenaru (antrenor secund, care în realitate se ocupa de pregătirea echipei), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii) şi Paul Ceuşan (antrenor secund).

 

Dună a dezvăluit că anunţul legat de încetarea colaborării a venit după antreanamentul de miercuri. Tehnicianul în vârstă de 56 de ani s-a declarat dezamăgit, deoarece considera că putea aduce revirimentul la echipă.

„Ştii cum e la noi în România cu motivele, sigur, au fost rezultate mai puţin bune în ultima perioadă, luând în calcul şi cele două etape dinaintea pauzei. Aşa a fost să fie, depindem de detalii noi antrenorii, de o ratare, de o greşeală. N-avem ce să facem, mergem înainte.

(n.r. – despre suspiciunile legate de meciurile CFR – Voluntari) Am mai spus şi la conferinţă, n-au niciun fundament. Noi am făcut un meci bun din punct de vedere tactic până la acea greşeală din minutul 60, la golul de 2-1. Se putea întâmpla absolut orice, şi asta simţeam şi noi şi jucătorii în teren. Chiar şi cei de la CFR nu erau la fel de dezinvolţi cum erau înainte, se simţea o oarecare teamă de rezultat! Faptul că a venit acel gol şi după aceea echipa a căzut mental e altceva. N-au niciun fundament speculaţiile. E o prostie!

Am avut o relaţie foarte bună cu domnul Bălănescu, cu dânsul aveam discuţii. Am avut susţinere din partea lui tot timpul, a fost aproape de noi, ne-a creat condiţiile necesare, dar asta e, acum nu mai vede nimeni dacă noi am avut după câteva etape accidentări, dacă anumiţi jucători n-au putut să joace din anumite motive, nu se mai văd astea.

Când am avut tot lotul valid am avut acea perioadă de 10 meciuri în care n-am fost învinşi, o perioadă foarte bună. Meciurile cu Craiova şi Dinamo ne-au dereglat, au fost două jocuri mai slabe, nu se aştepta nimeni să pierdem, în special cu Dinamo. Nu pot să spun că asta a fost cauza, dar era important să câştigăm cu Dinamo.

Noi acum am fost anunţaţi, după antrenament, n-avem alte propuneri, dar sigur că aşteptăm, cum sunt mulţi alţi antrenori care aşteaptă să intre în circuit! Dar sunt trist, sunt dezamăgit, pentru că simţeam că putem să scoatem echipa. Cred că puteam să urcăm în continuare, dar dacă aşa s-a considerat, n-avem ce face. Noi, ca staff, n-avem ce să-i reproşăm domnului Bălănescu”,
a dezvăluit Dună, pentru Pro Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele