Ultima oră
Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor” Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor”
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV
Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat
Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”

UEFA a sancţionat FC Barcelona pentru gesturi rasiste la meciul cu PSG

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21562905/2/profimedia-0865395091.jpg

UEFA a impus o serie de sancţiuni pentru FC Barcelona, în urma comportamentului suporterilor săi în timpul primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor cu PSG de pe Parc des Princes. Clubul a fost amendat de mai multe ori pentru gesturi rasiste, pagube şi utilizarea de artificii.

Comisia de Disciplină a UEFA a amendat clubul catalan pentru trei capete de acuzare. Bombele fumigene şi artificiile folosite de suporterii Barcelonei s-au soldat cu o amendă de 2.000 de euro, în timp ce deteriorarea scaunelor de pe Parc des Princes a fost sancţionată de organismul continental cu 5.000 de euro. La această sumă se adaugă costul reparaţiilor, care va fi plătit de PSG.

A fost impusă o sancţiune financiară, precum şi închiderea cu suspendare a tribunei vizitatorilor pentru un meci. Aceasta este o consecinţă directă a videoclipurilor care arată suporterii lui Barça făcând saluturi naziste şi imitând maimuţe în timpul primei manşe a sfertului de finală cu PSG.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele