Ultima oră
Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!

Un antrenor din Superliga ar putea fi demis în această etapă

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21323799/2/superliga.jpg

Primul meci al zilei în Superligă este între FC Voluntari şi Poli Iaşi. Partida este în direct, de la 14:30, pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ilfovenii au fost implicaţi, în debutul de campionat, în multe partide spectaculoase. Golaverajul echipei este 14-21, după doar nouă etape. O medie de aproape 4 goluri pe meci!

Cei de la GSP.ro scriu că Ilie Poenaru ar putea fi demis de pe banca ilfovenilor după acest meci. Conducerea a vrut de mai multe zile să facă acest lucru, dar nu a găsit înlocuitor.

Viitorul lui Poenaru depinde de rezultatul cu trupa lui Leo Grozavu, o victorie fiind sinonimă cu prelungirea mandatului.

După 9 etape, FC Voluntari se află pe locul 10 cu 10 puncte acumulate.

Poli Iaşi are un început mai slab de sezon, Moldovenii au strâns doar 7 puncte, doar au cu un meci mai puţin disputat decât adversarii.

Ultimul meci direct a avut loc în urmă cu mai bine de 2 anii, în sezonul 2020/2021 din Superligă. Scorul a fost 1-0 în favoarea ilfovenilor.

La finalul acelei stagiuni, Poli Iaşi a retrogradat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele