Ultima oră
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift

Verdict dur din partea unui fost fotbalist după ce echipele româneşti au dezamăgit. ”Dar de ce să ne pară rău, când vedem toate tâmpeniile din fotbalul nostru?”

Conference League Publicat pe 1 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21301638/1/hjk-helsinki-farul-constanta-uefa-europa-conference-league-31-08-2023.jpg

Farul şi Sepsi au ratat calificarea în grupele Conference League, după ce au pierdut cu 3-2 în faţa lui HJK Helsinki, respectiv 5-4 cu Bodo/Glimt. Fotbalul românesc nu va avea nicio echipă în grupele unei cupe europene în acest sezon.

Viorel Moldovan a dat un verdict dur după ce nici o echipă din România nu a reuşit să se califice în grupele unei competiţii europene în acest sezon. Fostul jucător dă vina pe nivelul scăzut din Superliga.

”Nu suntem niciunde, drept dovadă n-am ajuns nici în grupele astea. De ce ar trebui să-mi pară rău? Ne păcălim de fiecare dată. Campionatul este cum este. Aveai coeficient ok, mai respirai (n.r. - în cazul calificării).

Trebuie să se însănătoşească campionatul nostru. Dar de ce să ne pară rău, când vedem toate tâmpeniile din fotbalul nostru? Fotbalul românesc este obosit din start. Vrem să ajungem să jucăm la nivel mare, să avem echipe la nivelul cupelor europene. Sunt situaţii, corect, nu sunt absurd.

Discutăm mereu despre această stare de oboseală. De fiecare dată aceeaşi discuţie. Nu ştiu din ce aluat sunt făcuţi alţii de reuşesc să treacă peste”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri