Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO | Bauza a marcat un gol fabulos cu Dinamo, apoi a vorbit despre transfer. ”Sper să joc bine”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21480966/1/fcsb-u-craiova-1948-superliga-31-07-2022.jpg

FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

Bauza a marcat unul din cele mai frumoase goluri ale sezonului, iar la interviu a fost întrebat despre transfer. Vedeta oltenilor a punctat că e deschis, în cazul unei oferte bune.

„A fost un meci greu, un derby, victoria era foarte importantă pentru noi. Aveam nevoie de victorie pentru cele 3 puncte şi pentru încrederea noastră. Nu-mi amintesc atât de bine golul, am ajuns acolo şi am zis să finalizez aşa.

Aveam nevoie de victorie, am pierdut primele două meciuri, trebuie să o ţinem tot aşa şi să câştigăm şi meciul următor.

Eu nu marchez multe goluri, sunt mai mult cu ăasele, îmi place să îmi ajut colegii. Nu am vrut neapărat să finalizez aşa, mingea mi-a rămas puţin în spate şi asta a fost cea mai bună soluţie. Sunt foarte fericit pentru gol, dar mai fericit pentru victorie.

În momentul ăsta nu mă gândesc la un transfer, vreau doar să joc. Am fost accidentat, acum mă bucur de fotbal. Sper să joc bine, să îmi ajut echipa, iar ofertele vor veni. Dacă va veni o ofertă bună pentru mine şi pentru club, vom vedea atunci”
, a explicat argentinianul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri