Ultima oră
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”
Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024 Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024
Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa” Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa”
Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA
Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider
Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG

VIDEO ǀ Bornă istorică negativă pentru Inter la eşecul de pe teren propriu cu Monza

Inter Publicat pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

Formaţia Napoli a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Verona, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Italiei, transmis de către Prima Sport 5 şi www.primaplay.ro.

Tot sâmbătă, Inter Milano a pierdut confruntarea de acasă cu Monza, scor 0-1. A marcat Caldiola, în minutul 78. Meciul a fost transmis în direct de către Prima Sport 3.

Pentru prima dată în istoria sa, Inter Milano ajunge la trei eşecuri consecutive pe teren propriu în Serie A fără să marcheze.

Partidele Lecce – Sampdoria, Torino – Salernitana, Sassuolo – Juventus şi AS Roma – Udinese se vor disputa duminică, iar confruntarea Fiorentina – Atalanta este programată luni.

Napoli este lideră în clasament, cu 75 de puncte, în timp ce Inter este pe 5, cu 51 de puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele