Ultima oră
Ultima mişcare făcută de Răzvan Burleanu! Ce anunţ a făcut FRF Ultima mişcare făcută de Răzvan Burleanu! Ce anunţ a făcut FRF
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă”. Mircea Lucescu, emoţionat de performanţa fiului său ”Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă”. Mircea Lucescu, emoţionat de performanţa fiului său
Prima lovitură dată de Dan Petrescu la CFR! Patronul a făcut anunţul: ”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”

Prima lovitură dată de Dan Petrescu la CFR! Patronul a făcut anunţul: ”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”
Gică Hagi sună repede adunarea! Când se reunesc jucătorii Farului pentru a pregăti noul sezon Gică Hagi sună repede adunarea! Când se reunesc jucătorii Farului pentru a pregăti noul sezon
Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale

VIDEO | FC Voluntari - Dinamo 2-3. O decizie întoarsă la VAR a stabilit soarta partidei. Ilfovenii au ratat penalty în minutul 90+7!

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21287212/3/fc-voluntari-dinamo-1948-superliga-superbet-19-08-2023.jpg

Dinamo Bucureşti a învins în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Sigurjonsson a ratat penalty în minutul 90+7 pentru ilfoveni.

Deşi Dinamo a avut iniţiativa în primele 20 de minute, FC Voluntari a deschis scorul în minutul 18, după un corner bătut de Doru Andrei, Nemec a prelungit cu capul şi Matricardi a înscris.

Dinamo a concretizat dominarea din teren în minutul 24. Costin a pasat din careu pentru Gregorio, care a egalat cu un şut din suprafaţa de pedeapsă. Bucureştenii au preluat conducerea în minutul 46, la golul reuşit de Cristian Costin din pasa lui Ahmed Bani.

Gazdele au egalat prin veteranul Nemec, care a trimis în plasă o pasă a lui Boboc, în minutul 80. Dinamo a forţat şi Larrucea a înscris golul victoriei pentru alb-roşii, în minutul 90, dar golul a fost validat după trei minute, după consultarea VAR. Voluntari a primit penalti, după o altă fază verificată de VAR, însă Sigurjonsson a şutat pe lângă poartă în minutul 90+7 şi Dinamo a reuşit a doua victorie a sezonului. Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 7 puncte, în timp ce FC Voluntari are 9 puncte, pe locul 4.

VIDEO | FC Voluntari - Dinamo 2-3 (Matricardi 18, Nemec 80 / Gregorio 24, Costin 46, Larrucea 87), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start:

  • FC Voluntari: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaş, Aliji – R. Boboc, V. Raţă, Crepulja, Doru Andrei – Sigurjonsson, Nemec
  • Dinamo: Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr – Bena – Bani, Larrucea, Politic, Cr. Costin – Gregorio

Minutul 90+9: Final de meci! Dinamo se impune cu 3-2.

Minutul 90+6: Homawoo faultează în careu şi se dictează penalty, după intervenţia VAR. Sigurjonsson execută de la punctul cu var slab fără elan, iar mingea nu prinde cadrul porţii.

Minutul 87: GOL Dinamo! Ilic bate o lovitură liberă, iar Patriche scoate pentru Larrucea. Reuşita este anulată pentru offside, dar la VAR se validează!

Minutul 80: GOL Voluntari! Boboc recuperează o minge ce părea pierdută şi scoate la 4 metri pentru Nemec, care egalează!

Minutul 58: Andrei vine foarte bine în viteză din spatele lui Moura şi îi ia faţa, dar Golubovic respinge.

Minutul 46: GOL Dinamo! Costin profită de o ieşire eronată a portarului de la Voluntari şi îi duce pe ”câini” în avantaj.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 24: GOL Dinamo! Costin trimite o pasă din cădere la Gregorio, care punctează cu o execuţie pretenţioasă din careu.

Minutul 18: GOL FC Voluntari! Doru Andrei bate un corner pe 6 metri. Nemec prelungeşte la Matricardi, care apare foarte bine şi înscrie din câţiva metri.

Minutul 17: Aliji execută o lovitură liberă care îl întinde serios pe Golubovic.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------

După cinci etape, Voluntari se află pe locul al treilea cu nouă puncte, în timp ce Dinamo se regăseşte în subsolul clasamentului, cu doar 4 puncte după cinci etape.

Ilfovenii au maximul de puncte acasă, performanţă egalată doar de FCSB. Pe de altă parte, Dinamo se află în extremitatea opusă când vine vorba de deplasări, "câinii" ocupând ultima poziţie, cu doar un punct, la egalitate cu Botoşani şi UTA Arad.

Partida se anunţă una cu goluri. În opt din precedentele nouă dispute s-au marcat cel puţin două goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele