Ultima oră
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea

VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 2-1. ”Câinii” termină etapa pe ultimul loc

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21476838/3/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-sc-dinamo-1948-sa-superliga-superbet-02-02-2024.jpg

FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

La Craiova, gazdele au deschis scorul în minutul 13, când a înscris Bahassa. Bucureştenii au marcat şi ei, în minutul 37, prin Goncalo Gregorio, dar reuşita acestuia a fost anulată pentru o poziţie de ofsaid. Sidibe şi-a încercat norocul în minutul 44, iar la pauză craiovenii au intrat cu avantaj minim. În minutul 52 oltenii au înscris un gol superb, prin Bauza, cu călcâiul, şi s-au distanţat pe tabela de marcaj la 2-0.

Dinamo a redus din diferenţă în minutul 63, prin Denis Politic, iar în minutul 90 Goncalo Gregorio a trimis în bară.

FCU s-a impus cu 2-1 şi e pe locul 10, cu 30 de puncte, în timp ce Dinamo a ajuns la 16 înfrângeri, fiind ultima în clasament, cu 16 puncte.

VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 2-1 (Bahassa 12, Bauza 52 / Politic 63), în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas - V. Achim, Dr. Albu - Sidibe, Bauza, Bahassa - Blănuţă
  • Dinamo: Golubovic - Lucas, Velkovski, Patriche - Cr. Costin, Ilic, Pavicic, Borduşanu - Abdallah, Gregorio, D. Politic

Minutul 90+4: Final de meci! FCU Craiova se impune cu 2-1.

Minutul 89: Politic scoate la Gregorio, care zguduie bara din careu.

Minutul 87: Blănuţă scapă din nou singur cu Golubovic, fiind uşor în unghi. Portarul dinamovist salvează şi de această dată.

Minutul 63: GOL Dinamo! Politic reia de la 25 de metri, Gurău o comite şi respinge în poartă.

Minutul 56: Blănuţă scapă singur cu portarul, dar Golubovic salvează în corner.

Minutul 52: GOL FCU Craiova! Bauza îşi etalează tehnica şi reia cu călcâiul din câţiva metri printre picioarele portarului.

Minutul 45+6: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 36: Complet nemarcat, Gregorio înscrie din careu. Reuşita este anulată la VAR, pentru un offside milimetric.

Minutul 32: Gregorio reia din prima, dar Gurău parează.

Minutul 12: GOL FCU Craiova! Bahassa preia, apoi din întoarcere înscrie superb din afara careului. Mingea s-a dus în plasa laterală.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------

Ambele formaţii au un început catostofal de 2024. Oltenii au pierdut cu Rapid, scor 4-3 şi cu Farul, scor 1-0. De cealaltă parte, "câinii" au acumulate şi ei două înfrângeri la limită: 1-2 cu Dinamo şi 1-0 cu Petrolul Ploieşti.

În clasament, FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a, cu 27 de puncte după 23 de partide, în vreme ce Dinamo se clasează pe locul 15, cu 16 puncte.

În partida din tur, FCU Craiova s-a impus în deplasare cu 0-1, graţie reuşitei lui Baeten din minutul 61, în vreme ce în Cupa României, duelul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru Dinamo a marcat Amzăr, în minutul 18, iar pentru olteni Bahassa, din penalti, în minutul 66.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele