Ultima oră
”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2 ”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2
Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui” Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui”
Retrogradarea a generat un şoc imens la Voluntari! ”Sper să reuşim să ne revenim” Retrogradarea a generat un şoc imens la Voluntari! ”Sper să reuşim să ne revenim”
"Nu îmi iau doi gunoieri". Dănuţ Lupu, mesaj pentru oficialii de la Dinamo | VIDEO EXCLUSIV "Nu îmi iau doi gunoieri". Dănuţ Lupu, mesaj pentru oficialii de la Dinamo | VIDEO EXCLUSIV
Victorie mare pentru Răzvan Lucescu! PAOK a trecut de finalista Conference League şi luptă pentru titlu în Grecia Victorie mare pentru Răzvan Lucescu! PAOK a trecut de finalista Conference League şi luptă pentru titlu în Grecia
Mircea Rednic, foarte supărat după prestaţia slabă a celor de la UTA cu Dinamo. ”N-am prea văzut implicare” Mircea Rednic, foarte supărat după prestaţia slabă a celor de la UTA cu Dinamo. ”N-am prea văzut implicare”

VIDEO | Gaziantep - Fenerbache 0-1. Trupa lui Marius Şumudică, aproape de un rezultat mare

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21460782/2/sumi.jpg

Gaziantep, echipa turcă pregătită de tehnicianul român Marius Şumudică, a fost învinsă duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de către Fenerbahce Istanbul, în etapa a 20-a din Super Lig.

Gziantep a început meciul cu Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş titulari, iar prima repriză s-a încheiat fără gol. După pauză, Fenerbache a ratat un penalti, prin Edin Dzeko, în minutul 50, dar elevii lui Ismail Kartal s-au impus cu 1-0 după ce Irfan Can Kahveci a marcat în minutul 81 şi a adus victoria oaspeţilor. Maxim a fost înlocuit în minutul 89.

În clasament, Fenerbahce este lider, cu 53 de puncte. Gaziantep este pe locul 16, cu 21 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt