Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”
E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB” E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB”
VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova
VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit” VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit”
VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute

VIDEO | Napoli - AS Roma 2-2. ”Derby del Sole” se termină indecis

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21574577/3/roma-napa.jpg

Napoli a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia AS Roma, în etapa a 34-a din Serie A.

La Napoli a fost o primă repriză fără goluri, echilibrată în prima ei parte şi apoi controlată de gazde, care şi-au dorit să înscrie, dar, în ciuda ocaziilor avute, nu au reuşit să o facă. În cele din urmă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Dybala, în minutul 59, din penalti. Napoli a egalat în minutul 64, prin Olivera, şi a preluat conducerea în minutul 84, dintr-un penalti dictat după consultarea VAR şi transformat de Osimhen.

AS Roma a egalat în minutul 89, prin Tammy Abraham, alt gol care a avut nevoie de validarea VAR, şi meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Napoli e pe locul 8 în Serie A, cu 50 de puncte, în timp ce AS Roma ocupă poziţia a cincea, cu 59 de puncte.

Într-un alt meci al etapei, Atalanta a învins-o pe Empoli cu 2-0. Golurile gazdelor au fost înscrise de Pasalic (min. 42, din penalti) şi Lookman (min. 51). Mijlocaşul român de la Empoli, Răzvan Marin a fost rezervă şi a intrat în joc în minutul 61, în locul lui Grassi.  

Atalanta are 57 de puncte şi se află pe locul 6 în campionat, iar Empoli e pe 17, cu 31 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele