Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză

Superliga Publicat pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21571183/1/afc-hermannstadt-sibiu-sc-otelul-galati-superliga-superbet-02-03-2024.jpg

Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Hermannstadt, în etapa a 7 din play-out-ul Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Yabre, în minutul 3. Din minutul 56, Tales a fost eliminat, iar Oţelul a evoluat în 10 jucători.

Meciul a fost arbitrat de Andrei Antonie.

Oţelul - Hermannstadt 1-0 (Yabre F. 3')

Echipele de start: 

  • Oţelul (4-3-3): Pap - Zhelev, Yabre, Cisse, Gomes - Bodişteanu, Zivulic, Lameira - Malle, Pop, Maciel
  • Rezerve: Stoian (GK), Rusevic, Adăscăliţei, Neagu, Jardan, Teles, Bordun, Tănasă, Fracaş, Panait, Rus, Gaitan
  •  
  • Hermannstadt (4-4-2): Căbuz – Medina Etienne, Bejan, Găman, Opruţ – Balaure, Mino, Biceanu, Jipa - Valente Fonseca, Paraschiv
  • Rezerve: Mutiu (GK), Pop, Antoche, Ianis Stoica, Gabi Iancu, Dragoş Iancu, Butean, Bucuroiu, Neguţ, Oroian, Ciubotaru

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 90+1: Ocazie pentru Hermannstadt! Mingea a ajuns bine la Ionuţ Stoica, dar execuţia lui a fost reţinută de Pap. 

Min. 78: Ocazie imensă pentru Hermannstadt! Stoica a ajuns în ultimul moment la minge şi a trimis în careu, iar Neguţ a reluat senzaţional din foarfecă. Fundaşul Oţelului a reuşit să respingă mingea de pe linia porţii. 

Min. 54: Oţelul rămâne în 10 oameni! Teles şi-a lovit adversarul cu cotul, iar centralul partidei i-a dat direct cartonaş roşu.

Min. 49: Ocazie mare pentru sibieni! Ianis Stoica a trimis periculos în faţa porţii, dar Pap a salvat execuţia cu călcâiul trimisă de Neguţ.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Final de primă repriză! 

Min. 19: Ocazie pentru Oţelul! Bodişteanu şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă, dar execuţia sa nu a prins cadrul porţii.

Min. 13: Hermannstadt putea primi penalty! Zhelev l-a călcat în careu pe Paraschiv, dar arbitrul din camera VAR nu a considerat că se poate da lovitură de la 11 metri.

Min. 3: GOOOL marcat de Oţelul! Bodişteanu a bătut excelent lovitura liberă, iar Yabre a deschis scorul după doar 3 minute de joc.

Min. 1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________

Ajunsă la opt meciuri consecutive fără înfrângere, Oţelul Galaţi se situează pe primul loc în play-out, cu 30 de puncte.

De partea cealaltă, Hermannstadt se află la două puncte în spate şi poziţia a treia,c u 28 de puncte.

În sezonul regular, gălăţenii au scos doar un egal acasă, scor 1-1, iar sibienii s-au impus pe teren propriu, scor 4-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele