Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute
Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor” Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor”
Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV
Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat
Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”

VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21573033/1/acsm-politehnica-iasi-afc-uta-arad-superliga-superbet-08-12-2023.jpg

UTA Arad s-a impus în deplasare, scor 2-0, în înfruntarea cu Poli Iaşi, din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

În prima parte Omondi a ratat pentru arădeni, în minutul 18, iar portarul arădean Florin Iacob a respins excelent în minutul 40, iar la pauză s-a intrat cu scor alb.

După reluare, Rareş Pop a ratat în  minutul 59, dar trei minute mai târziu a dat o pasă foarte bună pentru Ezekiel şi acesta a deschis scorul.  În minutul 70, arbitrul Chivulete a dat penalti la un posibil henţ în careu al arădenilor, dar după consultarea VAR, lovitura de pedeapsă a fost anulată. În minutul 84 Ezekiel a pasat pentru Luckassen şi acesta a înscris cel de-al şaselea său gol stagional.

Reuşita olandezului a avut nevoie de validarea VAR şi UTA s-a impus cu 2-0 la Iaşi. Poli ocupă ultimul loc în play-out, cu 21 de puncte, în timp ce UTA este lider, cu 34 de puncte.

VIDEO | Poli Iaşi - UTA 0-2 (Ezekiel 62, Luckassen 84), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Lung - Todoroski, F. Ilie, Bouhenna, Ispas - A. Roman, Bordeianu, Marchioni, Ştefanovici - Buş, Bettaieb
  • UTA Arad: Iacob - Rodrigues, Conte, Stolnik, Lawrence - Micovschi, C. Mihai, Vulturar - R. Pop, Luckassen, Omondi

Minutul 90+6: Final de meci! UTA câştigă cu 2-0.

Minutul 84: GOL UTA! Luckassen scapă în careu şi îl învinge pe Lung. Reuşita este validată la VAR.

Minutul 79: Bouhenna a trimis cu capul pe lângă poartă după un corner.

Minutul 62: GOL UTA! Pop face spectacol în careu şi trece elegant de doi adversari, apoi scoate la Ezekiel, care înscrie.

Minutul 58: Lung scoate excepţional la execuţia lui Pop

Minutul 45+1: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 40: Iacob respinge acrobatic cu piciorul o minge trimisă direct din corner.

Minutul 23: Iacob prinde în doi timpi şutul năpraznic trimis de Marchioni de la 30 demetri.

Minutul 18: Omondi trage de la 20 de metri puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Înaintea acestui duel, Poli Iaşi se află pe 14, cu 21 de puncte, la egalitate cu FC Botoşani şi Dinamo, şi la 2 „lungimi” de primul loc care asigură rămânerea în primul eşalon al fotbalului românesc. Moldovenii au pierdut ultima partidă, scor 1-0 pe terenul Universităţii Cluj.

De cealaltă parte, UTA ocupă locul secund în play-out, cu 31 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt, care se află pe prima poziţie. Arădenii s-au impus în etapa precedentă cu 3-1 pe teren propriu în faţa finalistei de Cupa României, Oţelul.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria ieşenilor, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele