Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă”. Mircea Lucescu, emoţionat de performanţa fiului său ”Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă”. Mircea Lucescu, emoţionat de performanţa fiului său
Prima lovitură dată de Dan Petrescu la CFR! Patronul a făcut anunţul: ”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”

Prima lovitură dată de Dan Petrescu la CFR! Patronul a făcut anunţul: ”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”
Gică Hagi sună repede adunarea! Când se reunesc jucătorii Farului pentru a pregăti noul sezon Gică Hagi sună repede adunarea! Când se reunesc jucătorii Farului pentru a pregăti noul sezon
Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale
Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor

VIDEO | Sepsi - Rapid 3-2. Covăsnenii au reuşit a treia victorie din play-off, în urma unui meci spectaculos

Superliga Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21584394/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-10-05-2024.jpg

Sepsi OSK a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea bucureşteană Rapid, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

Rapid Bucureşti rămâne fără victorie în play-off după o nouă înfrângere, a opta, suferită în cele noua partide disputate până acum. Portarul giulestean Ungureanu a avut o primă intervenţie bună la şutul lui Marius Ştefănescu, din minutul 15, însă oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în minutul 17, când Petrila a marcat primul său gol din ultimele şapte luni şi Rapid conducea cu 1-0.

Gazdele au replicat repede, restabilind egalitate în minutul 21, prin lovitura de cap a lui Debeljuh. Acelaşi jucător a marcat golul din minutul 39, prin care covăsnenii au preluat conducerea, pentru ca Alimi să stabilească scorul primei reprize, 3-1 pentru Sepsi, cu golul din minutul 45+1.

Partea secundă a meciului a început cu lovitura de pedeapsă obţinută de Rapid, după henţul în careu al lui Renţa, însă Albion Rrahmani a executat, prost, pe centru şi Niczuly a apărat.Elevii lui Lobonţ au reuşit să înscrie în minutul 63, prin Burmaz, iar pe final, în al cincilea minut de prelungire, VAR-ul a anulat un gol al lui Aganovic, pentru fault în atac, şi Sepsi s-a impus cu 3-2.

Cele două echipe rămân pe ultimele două locuri din play-off. Sepsi este pe 5, cu 34 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a şasea, cu 29 de puncte.

Sepsi - Rapid 3-2 (Debeljuh G. 21' 39', Alimi I. 45+1' / Petrila C. 17', Burmaz B. 63')

Echipele de start: 

  • Sepsi: Niczuly - Oroian, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - C. Matei, Alimi, Kallaki - K. Varga, Debeljuh, Ştefănescu
  • Rezerve: D. Moldovan, F. Ştefan, Renta, D. Sandu, Aganovic,R. Varga, Gedo
  •  
  • Rapid: Ungureanu - Onea, Grigore, Iacob, Borza - Kait, Oaidă, Petrila - Krasniqi, Rrahmani, Burmaz
  • Rezerve: Drăghia, Braun, I. Cristea, Săpunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Papeau, Hasani

Min. 90+8: Final de meci! 

Min. 90+4: Gol anulat pentru Sepsi! Centralul partidei a anulat reuşita lui Aganovic, după ce a revăzut faza golului la VAR şi a considerat că Florin Ştefan l-a faultat pe Onea.

Min. 63: GOOOL marcat de Rapid! Oaidă i-a trimis excelent lui Burmaz, iar acesta a redus din diferenţă cu o reuşită de excepţie.

Min. 54: Penalty ratat de Rapid! Renta a comis un henţ în careu, iar centralul a acordat lovitură de la 11 metri, după ce a fost chemat să revadă faza. Rrahmani a bătut pe centrul porţii, iar Niczuly a parat fără probleme.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 45+1: GOOOL marcat de Sepsi! Contraatac brici al covăsnenilor, la capătul căruia Alimi a punctat pentru 3-1, din pasa lui Varga.

Min. 39: GOOOL marcat de Sepsi! Defensiva Rapidului stă foarte rău, iar Cosmin Matei profită de asta şi îi pasează decisiv lui Debeljuh.

Min. 21: GOOOL marcat de Sepsi! Debeljuh a profitat de greşeala mare a lui Ungureanu şi a egalat cu o lovitură de cap.

Min. 20: Ocazie imensă ratată de Sepsi! Debeljuh a trimis excelent în faţa porţii, dar Cosmin Matei a ratat incredibil din câţiva metri.

Min. 17: GOOOL marcat de Rapid! Rrahmani a găsit o pasă de mare fotbalist, iar Petrila a finalizat şi a decschis scorul, contrar cursului jocului.

Min. 15: Ocazie mare pentru Sepsi! Ştenescu a trimis un şut periculos din marginea careului, dar Ungureanu a reuşit să pareze încercarea sa.

Min. 1: A început partida! 

_______________________________________________________________________________________________

Duelul de astăzi este unul al codaşelor din play-off-ul Superligii. Sepsi se află pe 5, cu 31 de puncte, şi are moralul ridicat în urma victoriei categorice de la Constanţa, împotriva Farului, scor 4-1.

De cealaltă parte, Rapid este în căutarea primei victorii din play-off. Giuleştenii au înregistart un singur punct în 8 runde disputate şi ocupă locul 6, cu 29 de puncte.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria covăsnenilor, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele