Ultima oră
Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”

Adrian Porumboiu, ironizat după ultimele verdicte! "La astea intercostale e mult mai atent decât la stomatologie" | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21519630/1/fc-vaslui-internazionale-milano-0-2-play-off-europa-league-23-08-2012.jpg

Liverpool şi Manchester City au remizat, scor 1-1, duminică.

În ultimul minut de prelungire, Doku a avut o intervenţie hazardată, în urma căreia s-ar fi putut da penalti pentru Liverpool.

Horia Ivanovici a dezvăluit în cadrul emisiunii Fanatik Superliga, de la Prima Sport, că a primit un mesaj de la Adrian Porumboiu, care i-a transmis că trebuia dictată lovitură de la 11 metri.

În momentul în care a auzit acest lucru, Robert Niţă a glumit pe seama lui Porumboiu, din cauză că fostul central a dat un cu totul alt verdict la intrarea lui Dawa la Rrahmani, în partida dintre Rapid şi FCSB.

"Vezi, domnul Porumboiu, la astea intercostale e mult mai atent decât la stomatologie. Aseară ne-a spus la cotuleţul ăla că parcă nu, acuma zice că e clar. Mai glumim", a spus Robert Niţă, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele