Ultima oră
Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova
Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda
”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători ”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins
Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu” Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu”

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit după ce FCSB a devenit campioană | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21574563/1/banel.png

FCSB a câştigat titlul în Superliga, după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Farului, cu trei etape rămase de disputat în campionat.

”Roş-albaştrii” au cucerit titlul după 9 ani, dar de acestă dată au făcut-o în mare stil, cu 14 puncte avans faţă de locul 2. 

Campionatul câştigat de FCSB l-a făcut pe Bănel Nicoliţă să se dezlanţuie. Fost la jucător la echipa lui Becali, Nicoliţă a rămas fanul formaţiei şi după ce s-a retras.

În cadrul emisiunii Fanatik Superliga, de la Prima Sport, Bănel a făcut show.

Bănel Nicoliţa a evoluat la FCSB în perioada 2005-2011. În cei şase ani petrecuţi la proaspăta campioană, fostul fotbalist a jucat în 262 de meciuri şi a marcat 34 de goluri.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele