Ultima oră
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman

”Cel mai bun”. Dumitru Dragomir îi recomandă un jucător lui Gigi Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21577786/1/dumitru-dragomir.jpg

Dumitru Dragomir îi recomandă lui Gigi Becali un fundaş dreapta. Este vorba chiar despre experimentatul Valentin Creţu (35 de ani), fotbalist de care patronul lui FCSB a vrut să se despartă de mai multe ori în trecut.

Situaţia lui Creţu este deocamdată incertă, iar Dragomir îi recomandă lui Becali să îi prelungească contractul.

”Cel mai bun fundaş dreapta din ţară. Dacă-l dă afară, face una dintre cele mai mari greşeli ale vieţii lui”, a explicat fostul preşedinte al LPF, pentru Fanatik.

Valentin Creţu nu este pentru prima oară pus într-o situaţie incertă cu privire la viitorul său. În iarnă, Gigi Becali i-a oferit o prelungire, iar fotbalistul a fost emoţionat de şansa primită.

Da, m-am înţeles cu clubul, pe calea aceasta vreau să-i mulţumesc şi patronului pentru şansa acordată pentru că îmi doream din tot sufletul să rămân alături de colegi, am muncit patru ani şi jumătate şi îmi doream ca acum când suntem mai aproape ca niciodată să câştigăm campionatul să nu plec.

Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine, staff-ului, şi domnului MM Stoica, el cred că m-a ajutat cel mai mult şi îi mulţumesc din tot sufletul, celor care au fost lângă mine şi mă bucură şi suporterii pentru că am primit atâtea mesaje, mulţi antrenori am văzut că au vorbit frumos despre mine, le mulţumesc din tot sufletul meu. Pentru mine contează foarte mult, chiar le mulţumesc tuturor celor care au avut un gând pozitiv asupra mea.

(n.r. – Gigi Becali) Ştie că m-am dăruit tot timpul când a apelat la mine, am dat tot ce am avut mai bun şi m-am pregătit mereu, am fost un băiat de caracter şi când a fost nevoie de mine am dat tot ce a fost mai bun ca să-mi ajut colegii şi echipa”, a declarat Valentin Creţu, pentru Prosport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele