Ultima oră
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman

Chelsea, victorie importantă contra lui Crystal Palace! Londonezii au avut două goluri marcate în prelungiri | VIDEO

Chelsea Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21491000/1/profimedia-0845999742.jpg

Chelsea, victorie importantă contra lui Crystal Palace! Londonezii au avut două goluri marcate în prelungiri | VIDEO

Echipa engleză Chelsea a învins luni seara, în deplasare, scor 3-1, pe Crystal Palace, în cadrul etapei a 24-a din Premier League. Gallagher a înscris o dublă pentru învingători, iar Chelsea a înscris de două ori în prelungiri.

Jefferson Lerma a înscris pentru gazde, în minutul 30, iar elevii lui Mauricio Pochettino au reuşit să egaleze imediat după startul reprizei secunde, prin Conor Gallagher.  Acelaşi Gallagher a înscris golul de 2-1, cu un şut frumos, din pasa lui Cole Palmer, în minutul 90+1. Echipa lui Roy Hodgson a căzut şi Enzo Fernandez a făcut 3-1 din pasa aceluiaşi Cole Palmer, trei minute mai târziu.

 

Acesta a fost şi scorul final al partidei de pe Selhurst Park, prima victorie după două înfrângeri consecutive pentru Chelsea, care este pe locul 10, cu 34 de puncte. Crystal Palace se află pe locul 15, cu 24 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele