Ultima oră
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"
Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros
Lotul naţionalei feminine pentru ”dubla” cu Bulgaria din preliminariile WEURO 2025. Modificările făcute de selecţionerul Massimo Pedrazzini Lotul naţionalei feminine pentru ”dubla” cu Bulgaria din preliminariile WEURO 2025. Modificările făcute de selecţionerul Massimo Pedrazzini
Jandarmii au venit la baza lui Ciprian Marica! Fostul atacant s-a deplasat de urgenţă la faţa locului Jandarmii au venit la baza lui Ciprian Marica! Fostul atacant s-a deplasat de urgenţă la faţa locului
Sorana Cîrstea, dezvăluire despre relaţia pe care o are cu Simona Halep! ”Am stat spate în spate” Sorana Cîrstea, dezvăluire despre relaţia pe care o are cu Simona Halep! ”Am stat spate în spate”
Nu e Nicolae Dică! Surpriza pregătită la FC Argeş Nu e Nicolae Dică! Surpriza pregătită la FC Argeş

Corvinul Hunedoara, faţă în faţă cu istoria. ”Cred că va fi un meci disputat, poate chiar mai greu decât cel cu CFR”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21561816/1/cor.jpg

Corvinul primeşte vizita lui FC Voluntari, miercuri, de la 19:00, în cadrul primei semifinale din Cupa României. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Corvinul s-a calificat în semifinalele Cupei României în urma unei victorii categorice pe teren propriu, atunci când hunedorenii au produs surpriza şi eliminat multipla campioană CFR Cluj, scor 4-0.

Trupa pregătită de Maxim Florin ocupă locul 3 în Liga 2, fără drept de promovare, dar speră la câştigarea trupei care le-ar asigura un loc în cupele europene.

Bogdan Apostu este impresarul care să ocupă de transferurile formaţiei ce a produs surpriza plăcută a acestui sezon. Acesta consideră disputa cu ilfovenii chiar mai greu decât cel cu CFR.

 

”Nu este cazul să ne culcăm pe o ureche, aceeaşi echipă a eliminat-o pe FCU la Craiova. Nu sunt de neglijat, până la urmă acolo joacă fotbalişti precum Cascini, Florea, buni pentru Liga 1.

Cred că va fi un meci disputat, poate chiar mai greu decât cel cu CFR Cluj pentru Corvinul. Şi spun asta sincer”,
a spus impresarul, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele