Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg

Handbal Publicat pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21579437/1/dinamo-f4.jpg

Campioana Dinamo Bucureşti va întâlni, în 25 mai, formaţia SG Flensburg-Handewitt, în semifinala Turneului Final Four de la Hamburg, potivit tragerii la sorţi de vineri. În cealaltă semifinală se duelează Rhein-Nekar Lowen - Fuchse Berlin.

Într-o „afacere” germană, care include trei echipe calificate la Turneul F4, plus găzduirea acestuia, s-a strecurat Dinamo Bucureşti, care a reuşit o performanţă remarcabilă prin eliminarea danezilor de la Skerg Handbold în sferturi şi în deplasare.

Dinamo s-a impus cu 38-34, după ce în tur câştigase cu 28-27.

Celelalte echipe calificate în semifinale sunt Fuchse Berlin (33-33 şi 37-30 cu HBC Nantes), SG Flensburg-Handewitt (41-30 şi 28-29 cu IK Savehof) şi Rhein-Nekar Lowen (32-29 şi 28-29 cu Sporting CP).

Campioana Dinamo Bucureşti a mai jucat semifinale în această competiţie în 2004, când a ratat finala fiind eliminată de BM Altea.

Turneul Final Four va avea loc la Hamburg, în 25-26 mai, cu prima zi rezervată semifinalelor şi cea de-a doua finalelor European League, pentru bronz şi pentru trofeu.

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele