Ultima oră
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21572533/1/fff1.jpg

Echipa Audi, care va debuta pe griă în Formula în 2026, a obţinut semnătura lui Nico Hülkenberg, care va părăsi Haas la sfârşitul anului 2024 şi se va alătura echipei Sauber din 2025, relatează Le Figaro.

Pilotul german în vârstă de 36 de ani devine primul recrut al constructorului bavarez, care va fi oficial în paddock din 2026, odată cu preluarea Sauber.

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

"Cu viteza, experienţa şi angajamentul său faţă de munca în echipă, el va juca un rol important în transformarea echipei noastre şi a proiectului Audi în F1", a declarat Andreas Seidl, CEO-ul Sauber.

"Perspectiva de a concura pentru Audi este ceva foarte special", a comentat Nico Hülkenberg. "Când un constructor german intră în Formula 1 cu o asemenea determinare, este o oportunitate unică. Să reprezint echipa de uzină a unei astfel de mărci auto cu un motor fabricat în Germania este o mare onoare pentru mine."

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele