Ultima oră
România, victorie clară cu Azerbaidjan în primul meci din Golden League la volei masculin România, victorie clară cu Azerbaidjan în primul meci din Golden League la volei masculin
Adrian Mutu, întâlnire cu Cristiano Ronaldo la Riad: “’I-am promis lui Tiago” Adrian Mutu, întâlnire cu Cristiano Ronaldo la Riad: “’I-am promis lui Tiago”
Informaţia momentului în fotbalul românesc! ”Am vorbit cu nea Gigi, era foarte bucuros” Informaţia momentului în fotbalul românesc! ”Am vorbit cu nea Gigi, era foarte bucuros”
Iosif Rotariu a luat în derâdere titlul câştigat de FCSB! ”Mi s-a părut slab” Iosif Rotariu a luat în derâdere titlul câştigat de FCSB! ”Mi s-a părut slab”
”Au existat deja contacte cu anturajul jucătorului”. Ionuţ Radu, pe punctul să schimbe clubul ”Au existat deja contacte cu anturajul jucătorului”. Ionuţ Radu, pe punctul să schimbe clubul
O echipă cu pretenţii din Liga 2 va avea drept de promovare din sezonul viitor! ”Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare” O echipă cu pretenţii din Liga 2 va avea drept de promovare din sezonul viitor! ”Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare”

Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la turneul de la Rouen

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21561728/1/profimedia-0833691743.jpg

Jucătoarea Gabriela Ruse, locul 162 WTA, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Rouen.

Ruse a trecut în primul tur de japoneza Nao Hibino, numărul 85 mondial, scor 6-2, 6-1 într-o oră şi două minute.

În runda următoare românca o va întâlni pe favorita 7, Clara Burel (Franţa, 44 WTA).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele