Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

Inuman! Bolnav şi accidentat, Andrey Rublev s-a impus la Madrid

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21582086/1/profimedia-0870503844.jpg

Andrey Rublev, care a câştigat, duminică, Mastersul 1000 de la Madrid în faţa lui Felix Auger-Aliassime, a explicat că a fost bolnav pe parcursul turneului din capitala Spaniei, cu "gâtul înfundat" şi cu un "deget de la picior inflamat şi anesteziat".

"Sunt bolnav de opt sau nouă zile şi nu se ameliorează deloc. Nu este normal, de obicei, când sunt bolnav durează două sau trei zile. Este prima dată când mă simt atât de rău în viaţa mea", a dezvăluit Rublev, într-o conferinţă de presă.

"Cred că luni voi merge la spital. Nu ştiu exact ce este, dacă e vorba de o angină streptococică sau de un virus, dar am gâtul complet blocat. În ultimele nouă zile, nu am putut să înghit, nu am putut să mănânc şi am avut o durere de cap imensă", a spus el.

"Am avut o inflamaţie şi degetul meu de la picior şi-a dublat dimensiunea. Cu presiunea pe care o exercita asupra osului, nu puteam nici măcar să-mi pun piciorul în pantof. Senzaţia este similară cu cea de când este rupt, presupun. De aceea mi-am anesteziat degetul, ca să nu-l simt", a declarat rusul de 26 de ani. El a explicat că a reuşit să se impună în aceste condiţii "datorită calmantelor şi injecţiilor, în doze maxime". "Sunt plin de medicamente".

"Sunt foarte mulţumit că am reuşit să am o prestaţie bună în toate meciurile mele. Am jucat la un nivel foarte bun încă de la primul meu meci, iar în final am câştigat titlul. Şi este ca şi cum ultimele săptămâni nu s-ar fi întâmplat niciodată", a declarat Rublev, care pierduse patru meciuri consecutive înainte de sosirea în capitala Spaniei.

Tenismanul rus Andrey Rublev a câştigat, duminică seară. turneul ATP Masters 1000 de la Madrid, după ce l-a învins pe canadianul Felix Auger-Aliassime.

Andrey Rublev (26 de ani, locul 8 ATP), favoritul numărul 7 al turneului madrilen, l-a învins în finală pe Felix Auger-Aliassime (23 de ani, locul 35 ATP), după un meci care a durat două ore şi 49 de minute. Rublev s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 7-5, 7-5 , câştigând al 16-lea turneu din carieră, al şaptelea pe zgură şi al doilea Masters, după cel de la Monte Carlo în 2023. Pentru jucătorul rus este al doilea turneu din acest an în care se impune.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele