Ultima oră
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris
”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga ”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga
Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”

Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21575183/1/ionel-ganea-voluntari.jpg

FCSB este noua campioantă a României. Formaţia bucureşteană a câştigat matematic titlu după ce a învins-o pe Farul, scor 2-1, sâmbătă seară.

Cum a tot făcut în ultimul timp, Gigi Becali a anunţat că vrea să joace în grupele Champions League şi a spus că va aduce mai mulţi jucători la FCSB. Majoritatea ţintelor pentru perioada de transferuri ale lui Becali evoluează în zona de atac. 

Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile finanţatorului de la FCSB. Fostul atacant şi-a reamintit de dubla cu Silkeborg şi este de părere că nu de atacanţi are nevoie Becali, ci de un portar.

”Lotul FCSB-ului e slăbuţ pentru cupele europene. Gigi Becali visează la atacanţi, dar lui îi trebuie portar. Când încasezi 0-10 în cupele europene, atunci îţi dai seama că ai nevoie de un portar sigur. Unul de 27-28 de ani, cu experienţă. 60 la sută din echipă înseamnă portarul”, a spus Ganea pentru Sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele