Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Laurenţiu Reghecampf la Rapid? Reacţia tehnicianului: ”Probabil că toţi antrenorii care suntem liberi prezentăm interes”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21577717/1/reghecampf.png

Rapid este în căutare de antrenor, după ce Bogdan Lobonţ nu a reuşit să oprească seria nefastă de rezultate, ce a început pe vremea mandatului lui Cristiano Bergodi.

O variantă vehiculată a fost şi Lareunţiu Reghecampf, liber de contract după ce s-a despărţit de saudiţii de la Al Tai. Tehnicianul nu a dorit să ofere detalii despre o eventuală discuţie cu oficialii giuleşteni.

”Nu vreau să declar nimic despre subiectul Rapid, nici că m-au căutat, nici că nu m-au căutat. Probabil că toţi antrenorii care suntem liberi prezentăm interes, în acest moment. Asta e tot ce pot spune”, a reacţionat tehnicianul, pentru cei de la sportpesurse.ro.

Patronul Rapidului a făcut anunţul despre Marius Şumudică: ”Nu mai este atât de mult!”

 

Recent, Victor Angelescu a fost întrebat posibila venire a lui Şumudică la Rapid. Oficialul din Giuleşti nu a dorit să ofere prea multe detalii. 

”Nu mi se pare corect să comentăm în momentul de faţă. Avem şanse mici să mai prindem locul patru. Mi se pare normal ca până nu se termină sezonul şi până în momentul în care şansele sunt 0 să vorbim.

Nu cred că se pune problema să vorbim. Câte şanse mai sunt. V-am spus. Dacă nu ajungem în cupele europene, vom lua o decizie. Ori Bogdan nu va continua, ori nu ştiu. Mai avem trei meciuri. Nu mai este atât de mult. Avem o gândire, dar nu vă pot spune tot”, a spus Angelescu, la Digi Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele