Ultima oră
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei
Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps
Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu” Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu”
Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi

Lewis Ferguson va rata şi Euro 2024

Serie A Publicat pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21559876/1/profimedia-0737070458.jpg

Mijlocaşul scoţian Lewis Ferguson s-a accidentat grav şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale, a anunţat luni clubul italian Bologna, unde este legitimat jucătorul.

Lewis Ferguson (24 de ani) a fost înlocuit în minutul 62 al meciului dintre Bologna şi Monza (scor 0-0), din etapa a 32-a din Serie A, după o ciocnire cu un adversar.

„Examinările efectuate după ieşirea de pe teren din cauza unei răni la genunchiul drept au arătat că suferea de o leziune de ligament încrucişat. Lewis Ferguson va fi operat şi la finalul acestei operaţii se va stabili durata absenţei”, a scris Bologna într-un comunicat dat publicităţii luni.

Lewis Ferguson nu va mai juca în acest sezon şi va pierde echipa Scoţiei pentru Euro 2024. Ferguson a marcat şase goluri pentru Bologna în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele