Ultima oră
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei
Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps
Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu” Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu”
Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi

Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25%

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21575557/1/liga-2.png

Unirea Slobozia s-a impus cu 1-0 în faţa lui Csikszereda, în deplasarea de la Miercurea Ciuc, meci contând pentru runda a 7-a a Ligii 2.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Cojocari în minutul 4, iar gazdele au ratat un penalty în minutul 52, prin Richard.

Ciucanii sunt în mare scădere de formă şi au căzut pe 5 în play-off, la 5 puncte de Gloria Buzău, ultima formaţie ce ocupă loc de promovare directă în Superliga.

Preşedintele clubului harghitean a luat o decizie radicală! În plin play-off, cei de la Liga2.ro scriu că Zoltan Szondi a decis să tare 25% din salariile jucătorilor şi staff-ului, în speranţa că îşi vor reveni în ultimele meciuri rămase din acest sezon.

 

”Am avut o zi în care nimic nu a funcţionat, nici posesia mingii, nici atacurile, nici loviturile de la faţa locului. S-a simţit că jucătorii erau sub presiune şi nu puteau lua deciziile corecte. Am încercat de toate, băieţii s-au luptat, au condus, dar nu au reuşit să înscrie”, a spus antrenorul Robert Ilyeş, după eşecul cu Slobozia, conform Szekely Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele