Ultima oră
OFICIAL | Formaţia din Superliga a anunţat despărţirea de jucător OFICIAL | Formaţia din Superliga a anunţat despărţirea de jucător
Ultimă oră! Fostul mijlocaş al lui Real Madrid este noul antrenor al lui Dortmund. Surpriză mare!
Ultimă oră! Fostul mijlocaş al lui Real Madrid este noul antrenor al lui Dortmund. Surpriză mare!
Marius Marin, mesaj clar înaintea meciului de debut. „Poate nu suntem o generaţie de aur, dar suntem o generaţie care are o inimă extrem de mare” Marius Marin, mesaj clar înaintea meciului de debut. „Poate nu suntem o generaţie de aur, dar suntem o generaţie care are o inimă extrem de mare”
Alexi Pitu, revenire de senzaţie în Superligă: ”Asta este dorinţa noastră” Alexi Pitu, revenire de senzaţie în Superligă: ”Asta este dorinţa noastră”
CFR Cluj a anunţat o nouă mutare! „Va face din nou parte din familia noastră” CFR Cluj a anunţat o nouă mutare! „Va face din nou parte din familia noastră”
Lovitură de proporţii în Liga 1! Antrenorul revelaţie i-a adus la pachet pe Budescu şi Grigore: ”Se află deja cu noi în cantonament” Lovitură de proporţii în Liga 1! Antrenorul revelaţie i-a adus la pachet pe Budescu şi Grigore: ”Se află deja cu noi în cantonament”

Messi, surprins într-un supermarket din Florida. Imaginile cu argentinianul au devenit virale

Legendele sportului Publicat pe 14 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21256584/1/messi-supermarket-1.jpg

Argentinianul Lionel Messi, care a semnat recent cu Inter Miami, i-a surprins pe fanii din Florida, joi seară, mergând la supermarket, relatează Marca.

Starul a făcut cumpărături de la Publix, cea mai mare reţea de supermarketuri din Florida.

Deşi este puţin surprinzător că Messi a reuşit să adune toate produsele alimentare înainte de a fi observat la coada de la casă, fanii au început să ceară să facă poze cu superstarul, iar Messi nu le-a refuzat ocazia de a obţine acea fotografie preţioasă”, scrie Marca.

Messi a vrut să ducă o viaţă mai liniştită în sudul Floridei, dar adevărul este că este prea cunoscut pentru a trece neobservat, adaugă jurnalul spaniol.

Lionel Messi este de marţi în Florida.

Echipa Inter Miami este patronată de o altă fostă vedetă a fotbalului internaţional: David Beckham.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt