Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

”Noi am forţat, dar nu am avut luciditate”. Florin Maxim, foarte dezamăgit de eşecul contra promovatei Unirea Slobozia

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21580660/1/cs-corvinul-1921-hunedoara-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-sefrturi-de-finala-02-04-2024-2.jpg

Unirea Slobozia a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Corvinul Hunedoara, în etapa a opta din play-off-ul Ligii a II-a.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Afalna, în minutul 39.

În urma acestui rezultat, hunedorenii nu mai pot termina pe primul loc în play-off. Corvinul nu are drept de promovare, datorită formei de organizare.

În clasament, Unirea Slobozia este pe primul loc, cu 59 de puncte, iar Corvinul este pe locul 2, cu 49 de puncte.

Florin Maxim s-a declarat dezamăgit de modul în care elevii săi au pierdut contra nou-promovatei în Superliga.

Dacă ar fi să căutăm vinovaţi, la faza golului nu a fost corner. De acolo, o înlănţuire de greşeli, am pierdut omul care a dat gol, omul de la bară nu a făcut pasul, l-a ţinut în joc. Omul lor, Afalna, nu a fost marcat şi aşa s-a scris istoria acestui joc.

Noi am forţat, dar nu am avut luciditate, vorbeam şi cu colaboratorii mei şi nu îmi amintesc de vreun meci în care să avem atâtea cornere şi să nu putem să fim concreţi. Am avut o situaţie din lovitură liberă.

Felicit Unirea Slobozia, a fost echipa mai montată pe parcursul Ligii 2, a fost o echipă muncitoare, care şi-a dorit obiectivul şi l-a atins. Azi a fost un meci închis.

Au şi jucat în faţa suporterilor lor, au fost determinaţi. Nu că noi n-am fost, dar ne-a lipsit luciditatea. Am avut la Neacşa câteva situaţii, dar nu a ales cele mai inspirate soluţii. Meciul acesta nu am fost inspiraţi!”, a declarat Maxim, pentru cei de la Ştiri din Bărăgan.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele