Ultima oră
Debandadă totală la Barcelona! Xavi ar putea fi dat afară, în urma unei declaraţii Debandadă totală la Barcelona! Xavi ar putea fi dat afară, în urma unei declaraţii
Marius Şumudică, dezvăluiri de ultim moment despre transferul lui Denis Drăguş: „A semnat deja” Marius Şumudică, dezvăluiri de ultim moment despre transferul lui Denis Drăguş: „A semnat deja”
Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein
Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti
„Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar „Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie

OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”

CFR Cluj Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21576603/1/439684223-951293466999929-2488863293085203628-n.jpg

CFR Cluj a anunţat, marţi, revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei. Patronul Nelu Varga a anunţat la Digi Sport că Dan Petrescu îşi va grăbi revenirea şi îşi va începe un nou mandat pe banca ardelenilor de sătpămâna aceasta, fără să mai aştepte până la sfârşitul sezonului, aşa cum a transmis anterior.

CFR Cluj l-a prezentat pe „Bursuc” într-un mod inedit, printr-un reel pe reţelele de socializare în care apare o doamnă, fană a formaţiei din Gruia, devenită celebră în urma mesajului pe care l-a afişat la meciul cu Inter D'Escaldes, din preliminariile Conference League.

„Dane, mai fă o minune”, a fost mesajul susţinătoarei fostei campioane.

„M-am întors acasă. Gata cu vorba! Acum la treabă!”, a spus Petrescu în videoclipul de prezentare de pe contul de Instgram al clubului.

„Tehnicianul care a contribuit decisiv la câştigarea ultimelor noastre cinci titluri consecutive de campioană, dar şi a numeroaselor rezultate remarcabile în Europa, se întoarce acasă şi îşi va folosi toate abilităţile pentru a atinge din nou performanţele cu care familia alb-vişinie s-a obişnuit!”, se arată pe site-ul oficial al CFR Cluj.

Dan Petrescu, ultima dată tehnicianul echipei sud-coreene Jeonbuk, a mai antrenat CFR Cluj în perioadele 2017-2018, 2019-2020 şi 2021-2023. Cu echipa clujeană a câştigat de cinci ori campionatul. 

Urmează o campanie amplă de transferuri

Mai mult decât atât, Neluţu Varga este gata să îi facă pe plac tehnciainului şi să aducă în Ardeal jucători în valoare de 8 milioane de euro.

Pe lângă veniri, la fosta campioană vor exista şi plecări, iar două vedete sunt pe cale să îşi facă bagajele.

Conform sport.ro, Panagiotis Tachtsidis şi Omar El Kaddouri nu intră în calculele lui Petrescu, din cauza salariilor mari pe care cei doi le încasează la CFR Cluj.

Totuşi, un alt motiv ar putea fi şi indisciplina pe care cei doi au arătat-o de la venirea în România.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele