Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21580784/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024-3.jpg

„U” Cluj primeşte vizita lui Dinamo, astăzi, de la ora 20:00, într-un meci ce face parte parte din cadrul etapei cu numărul 8 din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Dinamo a făcut public bilanţul financiar pe anul 2023. Deşi se află în insolvenţă, „alb-roşii” au înregistrat un profit de 1,8 milioane de euro, aproximativ 9 milioane de lei.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, înainte de confruntarea de pe „Cluj Arena”, Răzvan Pleşca a lăudat partea administrativă a trupei din Ştefan cel Mare, chiar dacă partea sportivă a fost neglijată.

„Dinamo s-a descurcat foarte bine pe partea administrativă. S-au publicat bilanţurile pe anul trecut, iar Dinamo a ieşit pe profit. Au făcut cel mai mare profit, 1,5 milioane de euro.

Oamenii care se ocupă acolo au făcut o treabă foarte bună pe partea administrativă, dar pare că s-au concentrat foarte mult pe partea asta şi au neglijat-o pe cea sportivă.” , a declarat fostul portar, în direct la Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele