Ultima oră
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!

Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21564193/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-6.jpg

După ce au lipsit de la meciul cu Dinamo din sezonul regular, rapidiştii nu au chef sa vină nici la derby-ul cu FCSB.

Deşi s-au purtat negocieri dure, înaintea ultimului duel din sezonul regular, pentru ca fanii ambelor echipe să beneficieze de câte o peluză la înfruntările directe, suporterii Rapidului au cerut doar 1.700 de bilete pentru meciul cu FCSB.

Mai mult decât atât, Gheorghe Mustaţă crede că giuleştenii au luat cele 1.700 de bilete doar pentru a bloca peluza, iar aceştia nu ar avea de gând să vină la meci.

”Nu ştiu dacă vor fi 50.000, pentru că este o peluză deschisă doar pentru oaspeţi. Să vedem şi să verificăm, din sursele mele au luat 1.700 de bilete. Nu vreau să fiu ironic, dar merită să o spun şi pe asta. Vreau toată peluza, dacă nu au fost în stare să vândă 1.700 de bilete.

Să vedem dacă nu este o strategie, din sursele mele este o strategie să nu vină, dar ţin acele 1.700 de bilete să nu vindem la peluză, cred treaba asta. Vedem ce se întâmplă până mâine, obligatoriu vin să se bucure de campionat şi nu o să le convină.

Din sursele mele nici în retur nu vor juca în Giuleşti, să nu ne bucurăm noi şi să nu sărbătorim titlul cu ei acolo. Este sold out, mâine am înţeles că se vor pune în vânzare vreo 800 de bilete care au rămas din online”, a spus Mustaţă, potrivit publicaţiei Fanatik.

Pe lângă absenţa de la meciul cu Dinamo, fanii formaţiei din Giuleşti s-au remarcat şi la duelul cu Farul, din prima etapă a play-off-ului. Atunci, galeria a fost mai preocupată de arestarea lui Bocciu, iar susţinerea echipei a trecut pe planul secund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele