Ultima oră
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului

Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21568375/1/rico.jpg

Paris Saint-Germain a anunţat, în raportul său medical, că Sergio Rico "va fi supus astăzi unor examene medicale obligatorii înainte de a reveni la club". La mai puţin de un an de la gravul său accident de călărie, portarul spaniol este aproape de a-şi atinge obiectivul pe care şi l-a propus atunci când s-a trezit din comă.

La aproape un an de la gravul accident de călărie care l-a lăsat în comă timp de mai multe luni, portarul echipei Paris Saint-Germain, Sergio Rico, vede luminiţa de la capătul tunelului. După cum a relatat rmc sport.fr la începutul acestei luni, portarul spaniol a făcut progrese semnificative şi a obţinut undă verde din partea medicilor săi pentru a relua antrenamentele cu clubul său.

Marţi, Paris Saint-Germain a anunţat în raportul său medical că jucătorul "va fi supus astăzi unor examene medicale obligatorii înainte de a relua antrenamentele la club".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri