Ultima oră
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”

”Trebuie să acceptăm şi reversul medaliei”. Zeljko Kopic, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21577752/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024-1.jpg

Finalul de sezon o prinde pe Dinamo într-o situaţie foarte dificilă, în lupta pentru salvarea de la retrogradare, pe penultimul loc.

Pentru ”câini” urmează două finale: cu Universitatea Cluj şi UTA Arad. Zeljko Kopic a declarat că elevii săi sunt extrem de bine montaţi pentru aceste meciuri şi a punctat că va face tot posibilul pentru ca Dinamo să nu pice din nou în liga a doua.

”Dinamo este un club mare, care vine cu momente frumoase şi cu momente dificile. Dacă ne-am putut bucura de momentele când a fost bine, acum trebuie să acceptăm şi reversul medaliei.

Există diverse emoţii, fiecare face faţă situaţiei în felul său, dar important este să facem totul ca să învingem. Trecem printr-o perioadă dificilă. Am irosit prea multe puncte recent într-un mod bizar.

Ceea ce este cel mai important acum este că jucătorii luptă şi vor lupta pentru a da tot ceea ce au mai bun în meciurile ce-au rămas. Am făcut greşeli ce ne-au costat foarte mult, dar nu ne dăm bătuţi în niciun moment.

Şi accentuez: nu ne dăm bătuţi! În această săptămână, în aceste zile, trebuie să ne găsim forţa, un nou impuls înăuntrul nostru pentru a ne alinia în următorul meci. Sunt focusaţi pe ceea ce va urma, pe meciul de sâmbătă.”, a declarat antrenorul croat, pentru cei de la gsp.ro.

„Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm

Dinamo a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii.

„Câinii” a rămas pe loc direct retrogradabil după egalul cu ilfovenii, iar situaţia lor nu arată deloc bine în acest moment, cu doar 2 meciuri rămase în play-out.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Vasile Miriuţă i-a făcut praf pe fundaşii lui Dinamo, după ce echipa din „Ştefan cel Mare” a fost foarte aproape să primească din nou gol în ultimele minute.

„Nu ai cum, Florea singur în şase metri (n.r. ultima ocazie mare a meciului), le ia faţa fundaşilor centrali. Ce fundaşi centrali sunt ăştia!? Nu ştiu cine e adus fundaşii ăştia centrali, pe cuvânt dacă nu. 

M-am uitat la ultimele ale lui Dinamo, la fiecare meci au făcut 3-4 greşeli uriaşe, de marcaj, au dat pe lângă ea la unele meciuri, au vrut să paseze în 16 metri, când trebuia degajat. Nu ştiu, nu ştiu...

Din cele care sunt acolo (n.r. în zona retrogradării) niciuna n-a arătat că este sigură de salvare, dar îl văd pe Kopic stors de vlagă. Într-adevăr, nu e uşor, te macină, îţi ia toată puterea şi acest rezultat”, a declarat Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele