Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Valentin Mihăilă a marcat, iar Parma e foarte aproape de revenirea în Serie A

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21573642/2/mihaila.png

Parma a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Lecco, în etapa a 35-a din Serie B. Atacantul român Valentin Mihăilă a marcat un gol.

Indisponibil, Dennis Man a fost înlocuit de Bonny în unsprezecele de start al Parmei, în timp ce Mihăilă a fost titular. Gazdele au deschis scorul în minutul 15, prin Bernabe, iar în minutul 22 Mihăilă a înscris cu un şut puternic, pentru 2-0. Bernabe a reuşit dubla în minutul 31 şi la pauză Parma a intrat cu un avantaj de trei goluri. După pauză, Drissa Camara a stabilit scorul final, 4-0 pentru Parma, care are 73 de puncte şi este lider în Serie B. Lecco e ultima în clasament, a 20-a, cu 26 de puncte.

Valentin Mihăilă, atacantul român al Parmei a fost titular şi a ieşit de pe teren, înlocuit, în minutul 59.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele