Ultima oră
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla” VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu
”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia  | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia | VIDEO EXCLUSIV

Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA

Dinamo Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21586932/1/poli-iasi-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-01-03-2024-2.jpg

Dinamo o întâlneşte pe UTA Arad, duminică, de la 21:30, într-un meci ce face parte din cadrul ultimei etape din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Suspendara lui Hakim Abdallah a fost redusă la două etape şi poate juca cu UTA

Duelul cu UTA Arad este decisivi pentru soarta trupei din Ştefan cel Mare. Pentru a se salva de la retrogradare, Dinamo trebuie să câştige, două dintre FC Botoşani, FC Voluntari, Poli Iaşi şi FCU Craiova să piardă sau, doar în cazul oltenilor, să obţină cel mult un punct, în ultima etapă.

Hakim Abdallah a fost eliminat direct în urmă cu 3 etape, în meciul cu Botoşani, după o intrare extrem de dură la Romario Benzar. Dinamo a făcut imediat recurs la Comisie şi a avut câştig de cauză. Suspendarea atancatului din Madagascar a fost redusă de la şase la două etape.

Având în vedere că Abdallah a stat deja două etape suspendat, acesta este apt pentru finala cu UTA.

"SC DINAMO 1948 SA vs CDE A LPF – Sancţiune disciplinară. Admite recursul. Desfiinţează Hotărârea CDE nr. 139/30.04.2024. În temeiul art. 63.1. lit. a), raportat la art. 63.2.4 lit. a) teza 1 din Regulamentul Disciplinar, sancţionează jucătorul Abdallah Hakim Djamel cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 10.000 lei. 

Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS  în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă nepublică la sediul LPF, azi, 10.05.2024", se arată pe site-ul LPF.

Concomitent cu partida Dinamo - UTA se mai joacă următoarele meciuri: 

  • Poli Iaşi - Petrolul, în direct la Prima Sport 2
  • FCU Craiova - FC Hermannstadt, în direct la Prima Sport 3
  • Oţelul - FC Botoşani, în direct la Prima Sport 4
  • FC Voluntari - „U” Cluj, în direct la Prima Sport 5
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele