Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21578000/1/profimedia-0842081234.jpg

Florinel Coman (26 de ani) are un sezon de vis la FCSB, unde a fost pion principal în cucerirea titlului. Totuşi, fotbalistul este şi contestat.

Victor Piţurcă nu este impresionat de prestaţiile interne ale lui Coman şi consideră că acesta nu a reuşit să confirme la echipa naţională.

”ll vedem pe Florinel Coman zmeu în campionatul nostru, dar la echipa naţională nu prea... este invizibil! Dispare mult din joc! La echipa naţională trebuie să faci şi faza defensivă, să vii înapoi, să alergi. El nu poate face lucrul ăsta. Florinel Coman nu este în măsură să aleagă unde să meargă. Nu se bat echipele pe Florinel. Alegerea să meargă în Qatar mi se pare normală. Are 26 de ani, merge pe 27. Cine să-l mai ia, dacă nu l-a luat la 22, 23 de ani? Trebuie să se gândească la partea financiară, e foarte important să o facă.

Nu ştiu ce reţetă financiară are acolo, dar să fie foarte atent! Să nu creadă că este fotbalul slab acolo, pentru că este mai puternic decât în România. După câteva luni s-ar putea întoarce în România.

Îl vedem pe Florin Tănase. A fost în Emirate, acum la o echipă mai mică în Arabia Saudită, în curând vine înapoi. Unde sunt bani mulţi să nu credeţi că este uşor fotbalul!”
a punctat fostul selecţioner, pentru GSP.

  • 1 gol în 13 selecţii a reuşit Coman la naţionala României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele