Ultima oră
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice

VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”

CFR Cluj Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21572825/2/universitatea-craiova-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-25-04-2024.jpg

CFR Cluj s-a impus 1-0 în faţa Universităţii Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 6-a a play-off-ului Superligii şi speră să prindă un loc în cupele europene.

Bogdan Mara a vorbit la Prima Sport despre cum va gestiona CFR Cluj finalul acesta de sezon, iar oficialul ardelenilor a dezvăluit că Dan Petrescu ar putea veni mai repede pe banca „feroviarilor”.

„Noi am avut ceva discuţii cu jucătorii după acel eşec usturător de la Hunedoara. Au trebuit să demonstreze că sunt jucătorii care au câştigat campionatul. Suntem mulţumiţi, nu credem că antrenorul a fost de vină. Şi în acel meci, dacă nu era eliminarea lui Tachtsidis, sigur lucrurile mergeau diferit.

Sperăm să arătăm bine duminică. Să legăm victoria de la Craiova cu încă una cu Sepsi. Trebuie să vedem cum se va încheia în acest sezon. Am văzut prin ziare despre o listă neagră. Nu există nicio listă. Sunt jucători care îşi termină contractul, care mai au încă contract.

Va veni un nou antrenor. Cu siguranţă (n.r.- Dan Petrescu) analizează şi va analiza. Avem nevoie de toţi jucătorii pe care îi avem în lot până la ultimul meci. Va conta foarte mult atitudinea. Ne vom aşeza şi vom trage linie la final, după ultimul meci, şi atunci vom vedea dacă există o listă albă sau neagră.

Cu siguranţă va veni mai repede (n.r.- Dan Petrescu). Vedem ce se va întâmpla după meciul cu Sepsi.”, a declarat Bogdan Mara, la Fotbal Show.

Tachtsidis, atac direct la Adi Mutu 

Panagiotis Tachtsidis a fost unul din cei mai buni oameni de pe teren în meciul cu Universitatea Craiova, încheiat cu victoria CFR-ului cu 1-0. Grecul a oferit pasa de gol pentru Bîrligea, iar la final l-a atacat frontal pe fostul său antrenor, Adrian Mutu.

”Văd că se vorbeşte mult despre mine, nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu, ştiu că am făcut o greşeală mare.

Nu ştiu ce a spus acest tip despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 4-0 (n.r. contra Corvinului), a lăsat echipa şi a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci.

Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc.  Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă”, a răbufnit grecul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele